Kom till Uppsala igår kväll och hann med lite tisdagsmys på Scandic Nord. Vi tog oss från Ljusdal till Gävle där det finns en ny snabbladdare som vi nyttjade. Det är så klart toppen att den finns och som den är placerad har man inte heller nån chans att göra av med några pengar. Mitt i ett industriområde. Vi fick oss en liten promenad i väntan på att laddaren skulle bli klar. Möjligen skulle jag ha önskat tillgång till en toalett i närheten. Thorsten klarade förstås av det behovet i en buske, vilket jag inte hade nån lust med.

På hotellet frågade vi om det fanns nån möjlighet att ladda elbilen. Nej tyvärr, svarade receptionisten. Tråkigt, men det gjorde inte så jättemycket eftersom vi redan parkerat bilen vid ett motorvärmaruttag och höll på att ladda redan. Men det sa vi inte till hen.

Allt har gått fint förutom ett missöde i badrummet. Attans!