Ledighetskommittén firar arbetarnas dag i Skåne. Sköna maj! Rapsfälten är redan höga och maskrosorna blommar. Det går fasaner längs vägkanten. Vi har åkt i solsken på en liten pittoresk landsbygdsväg ner ifrån Södra Ljunga där vi bodde i natt på det k-märkta vandrarhemmet. Mycket trevligt ställe, jättetrevlig personal och prisvärt! Rekommenderas! (Passar på att skryta lite extra eftersom vi uppmanade dem att kolla in vår blogg ;-)) För att komma dit åkte vi på vägar som mer liknade kostigar och vi fick bromsa för flera rådjur. Vi såg också en travande älg.

Vi fick låna ett eluttag på väggen på vandrarhemmet och nu är vi i Glumslöv på Q8 och snabbladdar. Bra kaffe men inte ens minsta lilla vegetarisk macka. Hur svårt kan det vara att hyvla en liten ostskiva och lägga på ett bröd? Vi kör väl med 5:2-dieten tills vi är framme i Malmö.