Vi är framme vid slutmålet Brighton! Vi är fyra personer i Frejas mysiga rum (Freja, Thorsten, jag och Agneta) på en typisk engelsk gata med radhus både på tvären och höjden. Igår var vi ute på puben och träffade maugen (som man säger på skaulmaul) och hans mamma. Mycket trevligt och gott! Idag ska vi ut och kolla in stan. Tyvärr är det lite regnigt idag, men jag vill i alla fall gå och kolla in piren som man sett i så många filmer.

Vi hann med operan i tisdags, vilket var den enda tid vi hade att passa på resan. Royal Opera House var läckert och föreställningen var fantastisk. Innan operan satt vi och glassade i solskenet på uteservering i Covent Garden. Vilken härlig dag!

Angående resan, så har vi ju bevisat att det går att ta sig med elbil från Jämtland till Brighton. Men helt lätt har det förstås inte varit. Vi har upplevt massor och har samlat på oss massor av erfarenheter om problem och möjligheter och hur man kan underlätta för elbilsutvecklingen. Bilen har fungerat klockrent. Utmaningarna har varit att hitta laddställen, särskilt när man varken haft telefon- eller bredbandsuppkoppling,

Kommer att skriva mer om själva resan senare, men nu är det dags att gå ut och göra stan.